PhD students papers (Oral Communications, Posters and PhD Dissertation Projects) must be saved as .doc or .docx (.pdf format will not be admitted) and prepared carefully following the instructions given in the “GUIDELINES for oral communications and posters to publish on the PROCEEDING BOOK of the 21th Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology & Biotechnology“.
The name of the files must include Authors Name and Surname, # PhD Year, University.
The papers must be send by the PhD Course Coordinator or the Directors of School, after checking the compliance of the requirements. Papers send after deadline or not according to the guidelines will be rejected. Each PhD Coordinator or Directors of School will receive notification of the receipt and acceptance of the papers by e-mail. In case of missing notification, please contact the Organizing Committee of the Workshop.
SCIENTIFIC COMMITTEE
COORDINATOR COMMITTEE OF THE ITALIAN PhD IN FOOD SCIENCE, TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
Prof. G. Andrich
Università degli Studi di Pisa
Prof. D. Barbanti
Università degli Studi di Parma
Prof. E. Boselli
Università degli Studi di Ancona
Prof. E. Casiraghi
Università degli Studi di Milano
Prof. S. Cavella
Università degli Studi di Napoli – Federico II
Prof. D. Compagnone
Università degli Studi di Teramo
Prof. V. Corich
Università degli Studi di Padova
Prof. L. De Gara
Università Campus Bio-medico di Roma
Prof. M.A. Del Nobile
Università degli Studi di Foggia
Prof. M. Di Matteo
Università degli Studi di Salerno
Prof. V. Gerbi
Università degli Studi di Torino
Prof. M. Gobbetti
Università degli Studi di Bari
Prof. M. Lambri
Università Cattolica del Sacro Cuore
Prof. P. Masi
Università degli Studi di Napoli – Federico II
Prof. M. Moresi
Università degli Studi della Tuscia
Prof. G. Panfili
Università degli Studi del Molise
Prof. E. Parente
Università degli Studi della Basilicata
Prof. G. Perretti
Università degli Studi di Perugia
Prof. M. Poiana
Università degli Studi Mediterranea
Prof. A Pulvirenti
Università degli Studi di Modena e Reggio Emilia
Prof. S. Romani
Università degli Studi di Bologna
Prof. M. M. Scampicchio
Libera Università di Bolzano
Prof. M. Servili
Università degli Studi di Perugia
Prof. G. Spagna
Università degli Studi di Catania
Prof. M. Stecchini
Università degli Studi di Udine
Prof. A. Todaro
Università degli Studi di Palermo
Prof. A. Verzera
Università degli Studi di Messina
Prof. B. Zanoni
Università degli Studi di Firenze
Prof. S. Zara
Università degli Studi di Sassari
ORGANIZING COMMITTEE
Prof. P. Masi-Coordinator
Dr. M. Aponte
Prof. S. Cavella
Prof. R. Di Monaco
Prof. D. Ercolini
Prof. G. Mauriello
Dr. A. Romano
Prof. E. Torrieri
Prof. F. Villani
EXECUTIVE STAFF
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
PhD students papers (Oral Communications, Posters and PhD Dissertation Projects) must be saved as .doc or .docx (.pdf format will not be admitted) and prepared carefully following the instructions given in the “GUIDELINES for oral communications and posters to publish on the PROCEEDING BOOK of the 21th Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology & Biotechnology“.
The name of the files must include Authors Name and Surname, # PhD Year, University.
The papers must be send by the PhD Course Coordinator or the Directors of School, after checking the compliance of the requirements. Papers send after deadline or not according to the guidelines will be rejected. Each PhD Coordinator or Directors of School will receive notification of the receipt and acceptance of the papers by e-mail. In case of missing notification, please contact the Organizing Committee of the Workshop.
Deadlines
14 May 2016:
PhD Coordinators or the Directors of School have to send the application form to the e-mail address Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. (subject: application form_PhDstudent name).
31 May 2016:
PhD Students, Coordinators, Directors of School and Tutors must send the registration form to the e-mail address Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. (subject: Registration).
Note: Any PhD Coordinator, Director of School can be chosen as referee and/or section chairman; their registration is of paramount importance for the organization of the Workshop.
20 June 2016:
PhD Coordinators or the Directors of School have to send PhD students manuscripts that are going to participate at the Workshop to the e-mail address: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. (subject: # PhD YEAR_ University). They must be also sure that authors followed the guidelines.
Note: Please do not send the contribution of PhD students who can not take part in the Workshop.
Agritalia S.r.l. ricerca, per ampliamento organico, un TECNOLOGO ALIMENTARE CON ESPERIENZA da inserire nel team dell’AREA TECNICA/QUALITA’.
L’azienda opera da oltre 30 anni nel settore Food ed è specializzata nell’esportazione world-wide di prodotti della tradizione culinaria italiana e nella realizzazione di progetti di “private label” per di catene di distribuzione estere.
Deadlines
14 May 2016:
PhD Coordinators or the Directors of School have to send the application form to the e-mail address Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. (subject: application form_PhDstudent name).
31 May 2016:
PhD Students, Coordinators, Directors of School and Tutors must send the registration form to the e-mail address Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. (subject: Registration).
Note: Any PhD Coordinator, Director of School can be chosen as referee and/or section chairman; their registration is of paramount importance for the organization of the Workshop.
20 June 2016:
PhD Coordinators or the Directors of School have to send PhD students manuscripts that are going to participate at the Workshop to the e-mail address: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. (subject: # PhD YEAR_ University). They must be also sure that authors followed the guidelines.
Note: Please do not send the contribution of PhD students who can not take part in the Workshop.
Paper Submission
PhD students papers (Oral Communications, Posters and PhD Dissertation Projects) must be saved as .doc or .docx (.pdf format will not be admitted) and prepared carefully following the instructions given in the “GUIDELINES for oral communications and posters to publish on the PROCEEDING BOOK of the 21th Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology & Biotechnology“.
The name of the files must include Authors Name and Surname, # PhD Year, University.
The papers must be send by the PhD Course Coordinator or the Directors of School, after checking the compliance of the requirements. Papers send after deadline or not according to the guidelines will be rejected. Each PhD Coordinator or Directors of School will receive notification of the receipt and acceptance of the papers by e-mail. In case of missing notification, please contact the Organizing Committee of the Workshop.
WHAT FOR? AWARD
PROGRAM
LOCATION
TRAVEL
ACCOMODATION
SOCIAL DINNER
Form 1. APPLICATION FORM (Deadline: 15 may 2016)
Società Ecosistem s.r.l., operante nel settore del Pest Control da oltre 25 anni, per ampliamento della propria rete di vendita, è alla ricerca di personale con spiccate doti comunicative, motivate e predisposte ad entrare a far parte di un contesto giovane e gratificante dal punto di vista economico e professionale.
Le persone interessate potranno inviare il proprio curriculum vitae al seguente
indirizzo
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Il corso si prefigge di realizzare un programma di formazione superiore volto ad ampliare le conoscenze teoriche e a fornire delle esperienze professionalizzanti e pratiche necessarie per assistere e controllare dal punto di vista tecnico, igienico-sanitario e normativo il settore dell’apicoltura. Il Corso inoltre si prefigge di fornire conoscenze relative all’utilizzo dell’ape come sentinella per il monitoraggio dell’inquinamento ambientale.